Meranie efektívnosti podnikov pomocou stochastických metód - Lacko, Roman, 1988-
Teoretické vymedzenie pojmu efektívnosť. Metódy hodnotenia efektívnosti. Analýza obalov dát (Data envelopment analysis -DEA). Stochastic frontier analysis (SFA). Porovnanie SFA a DEA.