Using Heuristic Methods in the Process of Retail Shops Placement in the Context of Marketing Communication Effect Maximisation - Fašiang, Tomáš
Aplikácia heuristických metód v procese umiestňovania maloobchodných predajní, ako východiskového bodu realizácie cielenej komunikácie so zákazníkom v ich okruhu pôsobenia. Praktické využitie heuristických metód ADD a DROP. Optimalizačné možnosti delimitácie priameho komunikačného priestoru.