Effective Management and Self-government: Current Trends - Jankelová, Nadežda, 1966-
Riadenie ľudských zdrojov v územnom samosprávnom pôsobení. Tradičný prístup k ich riadeniu. Kvalita personálnych oddelení a personálu.