Project research funding in Slovakia - Lešková, Alexandra, 1990-
Analýza prerozdelenia finančnej podpory slovenských vysokých škôl z troch zdrojov - dvoch národných agentúr (VEGA a APVV) a európskych štrukturálnych a investičných fondov, kde boli zriadené dva operačné programy pre univerzity (OP Vzdelávanie a OP Výskum a Rozvoj); výsledky štúdie na 18 verejných vysokých školách a ich 100 fakultách v období 2007-2015.