Modern trends in management and their application in controlling - Čambalíková, Andrea, 1990-
Zhodnotenie uplatňovania moderných trendov v manažmente týkajúcich sa metód a nástrojov implementácie manažérskej funkcie kontrola v podnikoch na Slovensku - výsledky dotazníkového prieskumu z obdobia 2016-2017 a ich porovnanie s prieskumami vo svete.