FinTech - prevratná inovácia vo finančných službách - Mihalovič, Matúš
Píchod finančných technológií označovaných ako FinTech v oblasti finančných služieb. Vplyv, dopady, riziká, príležitosti a oblasti, kde existuje potenciál na využitie týchto služieb v budúcnosti.