Health and safety management in companies of all sizes - Matkovčíková, Natália, 1982-
Predstavenie systému riadenia bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci ako pomôcky pri manažmente rizík, ktorú môžu spoločnosti využiť na zvýšenie bezpečnejších a zdravších pracovísk.