Innovation Potential to Increase the Management Effectiveness in Local Public Administration Conditions - Jankelová, Nadežda, 1966-
Štúdia o inovačnom potenciáli v riadení miestnych orgánov verejnej správy s dôrazom na vybrané riadiace funkcie, najmä na strategické riadenie, riadenie procesov, orientáciu na zákazníka a riadenie ľudských zdrojov.