Problematika nakladania s komunálnym odpadom v rómskej osade - Šalamon, Ivan
Vysoká produkcia komunálnych odpadov v rómskych osadách na východnom Slovensku. Reálna hrozba vzniku infekčných ochorení. Riešenie nakladania s komunálnym odpadom v rómskej osade.