Možnosti využitia obnoviteľných zdrojov energie v podniku DOMSPRÁV, s. r. o. Michalovce - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Obnoviteľná energia na Slovensku sa momentálne nevyužíva v požadovanom rozsahu. Najväčší potenciál využitia obnoviteľnej energie na Slovensku má biomasa, ktorá vytvára významný potenciálny zdroj regionálneho rozvoja. Príspevok sa zameriava na analýzu súčasného stavu v spoločnosti DOMSPRÁV, s. r. o. Michalovce a možných zmien technológie so zmenou palivovej základne využívajúcou biomasu, prípadne biologický odpad.