Začatie podnikania - komparácia krajín V4 - Bruothová, Michaela, 1979-
Modelová situácia založenia podniku v krajinách Vyšehradskej štvorky. Základné úkony pre založenie spoločnosti s ručením obmedzeným v krajinách V4. Minimálna mzda a odvodové zaťaženie v krajinách V4. Daňové zaťaženie v krajinách V4. Závery z riešenia modelovej situácie založenia podniku v krajinách V4.