Index environmentálnej výkonnosti ako možnosť hodnotenia udržateľného ekonomického rastu - Andrejovský, Pavol, 1975-
Kvalita životného prostredia versus kvalita života. Index ľudského rozvoja (HDI - Human development index). Index environmentálnej výkonnosti (EPI - Environmental performance index). Index environmentálnej výkonnosti vybraných krajín v rokoch 2006-2016. Ekonomické nástroje v podmienkach SR. Vývoj nákladov na ochranu životného prostredia v SR vo vybraných rokoch.