Materiálové zhodnocovanie odpadu z papiera na Slovensku - Stričík, Michal, 1969-
Hierarchia odpadového hospodárstva. Komoditný program sektora papiera. Ciele komoditného programu sektora papiera. Vývoj nakladania s odpadom z papiera za rok 2010-2013 v SR. Súčasný stav v oblasti zhodnocovania papiera.