<The> Effects of globalisation on Slovak labour market - opportunities and problems - Pongrácz, Eva, 1971-
Aktuálna situácia na slovenskom trhu práce. Sociálne podnikanie pracovnej integrácie (work integration social enterprises, WISE) - stručná charakteristika a legislatíva (prvýkrát zakotvený do legislatívy novelou zákona č. 5/2004 Z. z. o službách zamestnanosti v roku 2008.)