Business Analytics of Enterprises in Terms of Strategy - Kościelniak, Helene
Obchodné analýzy v rozhodovacích procesoch. Obchodná analýza v rozvojových stratégiách podnikov. Rozsah využitia nástrojov business intelligence a analýza zamestnanosti.