International and national policies for elimination of value added tax avoidance - Benko, Peter
Rozsah výberu dane z pridanej hodnoty. Faktory, ktoré ovplyvňujú efektívne vyberanie dane z pridanej hodnoty. Metodika výpočtu rozdielu v DPH, ktorú v súčasnosti preferujú niektoré štáty a inštitúcie EÚ. Faktory spojené s rozsahom daňových únikov.