Statistical analysis of the tax and fiscal disparities in Slovakia on the regional and local level - Dubrovina, Nadiya, 1972-
Analýza regionálnych a miestnych fiškálnych rozdielov na Slovensku. Zlepšenie mechanizmu daňových transferov v tejto krajine na rôznych úrovniach (štátnych, regionálnych a miestnych).