Kreatívna ekonomika ako hnacia sila rozvoja vidieckych regiónov Slovenska - Melichová, Katarína
Dopad kultúrnych a kreatívnych odvetví na regionálny a miestny rozvoj so špecifickým zameraním na vidiecke a periférne regióny Slovenska.