Politické témy vo výučbe predmetu Reálie - Kunovská, Ingrid, 1976-
Význam a opodstatnenosť zaradenia politických tém do syláb predmetu Reálie. Význam motivácie. Voľba učebných tém a ušebných materiálov. Politické témy vo výučbe cudzieho jazyka.