Industry and Industrial Policy – the Phoenix of Economies - Kališ, Richard, 1991-
Diskusia o klesajúcom význame priemyselnej politiky a priemyslu ako dominantného sektora ekonomík. Proces deindustrializácie. Výskum zmeny výrobnej štruktúry a produkcie vytvorenej konečnou požiadavkou v štyroch stredoeurópskych krajinách v súbore údajov od roku 2000 do roku 2014. Česko, Maďarsko, Slovensko, Poľsko.