Litigation risk and class action in experimental economics - Kocúrek, Martin, 1990-
Prehľad literatúry o rozhodovacom procese skupiny (predstavenstva) v neistote - riziko súdneho sporu a skupinová akcia z pohľadu experimentálnej ekonómie.