Impact of the solvency capital requirements calibration on investment activities of insurance companies - Marcinech, Patrik
Výška kapitálovej požiadavky na solventnosť (Solvency Capital Requirement - SCR) spojená s investíciami do vybraných tried aktív. Vplyv na vyváženie investičných portfólií poisťovní. Solventnosť II (Solvency II) - nový regulačný rámec, ktorého cieľom je regulovať a harmonizovať činnosti poisťovní v Európskej únii.