Economic and mathematical models of inventory analysis with shortages and penal sanctions proportional to waiting time - Nestorenko, Olexandr
Vytvorenie modelu riadenia zásob s prihliadnutím na požiadavky kupujúceho. Optimalizácia logistických procesov predávajúceho.