Determinants of risk premiums on the bond market in Spain - Slobodník, Patrik, 1992-
Prehľad vybraných faktorov národných swapových spreadov a ich vplyv na investičné riziká krajiny. Štátne dlhopisy eurozóny ako nástroj na stabilizáciu investičných portfólií. Neschopnosť niektorých krajín eurozóny splniť svoje záväzky. Dôveryhodnosť krajín Európskej únie (EÚ).