Možnosti využitia systému „Marketplace“ pri výučbe podnikania - Hlavatý, Ivan, 1978-
Využitie simulačných hier vo výučbe. Implementácia podnikovej simulácie "Marketplace Business Simulation" do výučby podnikania; jej základné prvky.