Prípravné kroky slovenských mobilných operátorov v súvislosti so zmenou regulácie roamingu od 15. júna 2017 - Pólya, Attila
Regulácia roamingu v Európskej únii od 15. júna 2017 umožní používať mobilné telefóny v rámci Európskej únie ako doma. Opis prípravných krokov na slovenskom trhu s mobilnými službami v uplynulom období, ktoré bezprostredne súvisia s plánovanou plošnou reguláciou roamingu, a ktoré podnikli jednotlicí mobilní operátori (Orange, Telekom, O2, 4ka). Identifikácia možných problémových oblastí súvisiacich s reguláciou roamingu v Európskej únii.