<The> Current state of the development of merges and aquisitions within countries of western, central and eastern Europe - Marková, Stela
Globalizácia prináša pre podniky nové výzvy a cesty k získaniu konkurenčných výhod. Jednou z nich je vytvorenie strategických aliancií formou fúzií a akvizícií. Analýza stavu vývoja fúzií a akvizícií v západnej, strednej a východnej Európe.