Využívanie nástrojov environmentálnej politiky v podniku - dotazníkový prieskum - Dupaľ, Andrej
Dotazníkový prieskum, ktorého cieľom bolo zhodnotenie využívania administratívnych nástrojov, ekonomických nástrojov a dobrovoľných nástrojov environmentálnej politiky v podnikoch v SR, s akcentom na využívanie dobrovoľných nástrojov environmentálnej politiky, pretože tieto môžu viesť k získaniu konkurenčnej výhody pre podnik v podnikateľskom prostredí. Objekt prieskumu - 89 vybraných podnikov hospodáriacich na území SR. Výsledky prieskumu.