Ekologicky zodpovedné správanie v rozvoji podnikania - Dupaľ, Andrej
Ekologizácia vo svetle trvalo udržateľného rozvoja podnikov a podnikania. Nástroje environmentálnej politiky. Všeobecná starostlivosť o životné prostredie regulovaná zákonom č. 17/1992 Z. z. o životnom prostredí. Dobrovoľné nástroje environmentálnej politiky. Zodpovedné správanie v životnom prostredí a rozvoji podniku.