Gramatická charakteristika abreviatúr - Maierová, Eva, 1965-
Používanie skratiek v elektronicky sprostredkovanej komunikácii z gramatického hľadiska. Menné gramatické kategórie abreviatúr. Zmena slovného druhu abreviačných motivátov. Slovesné gramatické kategórie abreviatúr.