How emotions are used and abused in public speaking - Breveníková, Daniela
Sila emócií vo verejnom prejave. Analýza a interpretácia verejných prejavov 3 osobností (J. F. Kennedy, David Cameron, Steve Jobs) s dôrazom na prostriedky vyjadrovania emócií pri ústnej komunikácii.