Jazyková príprava budúceho ekonóma, dôležitosť angličtiny pre jeho kariéru - Ondrejová, Zuzana, 1953-
Popis a vyhodnotenie súčasnej situácie výuky anglického jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave (EUBA) v bakalárskom a magisterskom študijnom programe. Štatistické dôkazy a presvedčivé argumenty v prospech rozšírenia výučby angličtiny nielen na EUBA. Pozícia a význam angličtiny v akademickom a hospodárskom kontexte; poslucháč a absolvent univerzity v tomto kontexte.