Hodnotenie študentov a miera nejednoznačnosti pri klasifikovaní úrovne ich vedomostí a zručností - Mandáková, Alexandra, 1980-
Nedokonalosti hodnotenia žiakov a študentov, ako je napríklad nedostatočná výpovedná hodnota známky o jednotlivých vedomostiach alebo zručnostiach žiaka v rámci rôznych disciplín daného predmetu, alebo miera nejednoznačnosti pri porovnávaní žiakov navzájom alebo škôl. Náčrt možných východísk z tejto situácie. Nástroje hodnotenia a posun v názoroch na hodnotenie výstupov z vyššieho vzdelávania. Niektoré charakteristiky súčasného hodnotenia. Reformný proces hodnotenia.