Jugendsprache als Spiegelbild der Gesellschaft - Seresová, Katarína, 1967-
Jazyk mládeže - rozlíšenie od štandardného jazyka a dialektov. Výskum jazyka mládeže v minulosti a súčasnosti. Jazyk mládeže ako symbol "úpadku reči".