Metafora v politickom diskurze - Stradiotová, Eva, 1963-
Definícia pojmov metafora a politický diskurz. Demonštrácia používania metafor v politickom diskurze a analýza ich významu na ukážkach z rôznych prejavov po anglicky a po slovensky hovoriacich politikov.