Metafora v publicistickom štýle - Štefančík, Radoslav, 1976-
Čiastkové výsledky analýzy publicistických textov, ktorá bola zameraná na identifikovanie metafor a frazeologizmov. Texty boli vybraté zo slovenského denníka SME v období bezprostredne pred a bezprostredne po priamych voľbách prezidenta Spojených štátov amerických.