Sprostredkovanie významu miesta a pohybu v metodike slovenčiny pre cudzincov - Uličná, Martina, 1971-
Slovenčina ako cudzí jazyk - systematické zhrnutie použitia predložiek na určenie miesta, polohy a pohybu hlavne na referenčných úrovniach A1 a A2 (podľa Spoločného európskeho referenčného rámca pre jazyky (SERR)). Gramatické charakteristiky potrebných jazykových nástrojov.