Prehľad aktuálnej judikatúry Všeobecného súdu EÚ v oblasti práva ochranných známok - Stec, Andrej
Niektoré zaujímavé judikáty Všeobecného súdu EÚ v oblasti práva ochranných známok. Výber sleduje aktuálne rozsudky, ktoré sa zaoberajú procesnými otázkami, ale tiež rozsudky, ktoré prinášajú inšpiratívne riešenia ohľadom preukazovania dobrého mena ochrannej známky, ohľadom rozlišovacej spôsobilosti, skutočného užívania, pravdepodobnosti zámeny, či ohľadom dostatočnosti odôvodnenia odvolacím senátom EUIPO.