<The> Recent effects of exchange rate on international trade - Choi, Myoung Shik
Vplyv reálneho výmenného kurzu a jeho premenlivosť na obchodnú rovnováhu a na reálny hrubý domáci produkt na príklade 18-tich, väčšinou OECD vyspelých krajín. Závery poukazujú na rôznosť premenlivosti výmenného kurzu. Takisto vplyv skutočnej devalvácie meny na hrubý domáci produkt je v pozorovaných krajinách rozdielny.