Foreign exchange market contagion in central Europe from the viewpoint of extreme value theory - Kadlčáková, Narcisa
Analýza nákazy zahraničného devízového trhu v troch stredoeurópskych krajinách a v eurozóne s využitím nástrojov teórie krajnej hodnoty. Sústredenie sa na potenciálnu bublinovú nákazu.