Metodické východiská hodnotenia kultúrnych ekosystémových služieb v urbanizovanom prostredí - Turanovičová, Martina
Krajina, urbanizované prostredie a živé mesto. Úžitky kultúrnych ekosystémových služieb. Vzťah medzi kvalitou vonkajšieho prostredia a aktivitami človeka.