Ekonomické problémy životného prostredia - Čech, Jozef
Hodnota a vzácnosť prírodných a environmentálnych zdrojov. Alokácie a efektívnosť s udržateľnosťou. Ekologizácia a inšpirácie z prírody. Rast populácie a jej regulovanie. Sociálno-ekonomické dopady .