Metóda Lean Startup ako riadený proces zavádzania inovácií v podnikateľskej činnosti - Brnková, Barbora
Prehĺbenie teoretických poznatkov v oblasti udržateľného podnikania analýzou metódy start-up ako riadeného procesu.