Štíhla výroba a logistika - stále aktuálna výzva na zvyšovanie efektívnosti podnikových procesov - Dupaľ, Andrej
Zoštíhľovanie ako trend a spôsob zdokonaľovania podnikových procesov. Štíhla výroba – inovatívny systém na zdokonaľovanie klasickej výroby. Štíhla logistika – synergický partner štíhlej výroby.