Multikriteriálne a mutlivariantné rozhodovanie ako podpora rozhodovacieho procesu - Filanová, Jana, 1967-
Základne pojmy pre multikriteriálne rozhodovanie. Základné prístupy k rozhodovacím procesom (MCDM). Klasifikácia MADM rozhodovacích metód.