Marketing strategies, advantages and disadvantages of internet marketing communication - Harumová, Anna, 1955-
Sociálne médiá a internet revolucionalizovali využívanie marketingových stratégií a marketingových nástrojov a online marketing už nie je len okrajovou záležitosťou, ale stal sa súčasťou identity organizácií a získava dominantné postavenie. Definícia marketingu, súčasný stav a vývoj marketingu. Modely reklamy na internete.