Význam Multilaterálneho nástroja pre medzinárodné zdaňovanie - Harumová, Anna, 1955-
Mnohostranný dohovor (71 krajín) na zavedenie opatrení na zamedzenie narúšania základov dane a presunov ziskov súvisiacich s daňovými zmluvami. Medzinárodné daňové úniky - daňová štruktúra "dvojitý írsky sendvič." Štruktúra "prístrešok pred daňou." Daňové úniky v oblasti dane z pridanej hodnoty - karuselové podvody. Príklady nadnárodných spoločností.