Rovníková Guinea - najrozvinutejší štát Afriky? - Trnková, Mária
Geografická charakteristika Rovníkovej Guiney. Humánnogeografická charakteristika. Politický systém a politický vývoj. Korupcia, kriminalita a porušovanie ľudských práv. Medzinárodné vzťahy štátu. Ekonomická základňa bohatstva Rovníkovej Guiney.