Možnosti zvyšovania inovačného potenciálu - Jančovičová, Monika, 1991-
Vymedzenie pojmu inovácia. Inovačný potenciál podniku. Klasifikácia podnikov podľa inovačného potenciálu na základe štúdie Európskej únie. Radikálni inovátori a možnosti zvýšenia inovačného potenciálu.