Turbulentný vývoj Bitcoinu - Jánošová, Veronika, 1953-
Definícia a vývoj kryptomeny Bitcoin. Objasnenie princípov fungovania, vysvetlenie pojmov "blockchain" a "miner". Pozitívny vývoj kurzu v súčasnosti (v r.2016 hodnota Bitcoinu sa opätovne dostala na hranicu 1 000 $)na rozdiel od ťažkých začiatkov v r.2009 (hodnota pár centov). Možnosti bitcoinu smerom do budúcnosti. Výhody a nevýhody bitcoinu.